GRAPHIC DESIGN

WEB DESIGN

ILLUSTRATIONS

Studio Art Fact nudi usluge oblikovanja visokokvalitetnih, originalnih te nadasve funkcionalnih rješenja grafičkog i web dizajna u svrhu jasnog tržišnog komuniciranja, počevši od vizualnog identiteta, ilustracija, izrade web stranice, odnosno dizajniranje kreativnih rješenja za tiskovne i digitalne medije.

Art Fact je mini studio koji za sada takav želi i ostati. Iako se veselimo novim izazovima, često sami biramo klijente, jer kvalitetna isporuka usluge ima prioritet nad količinom. Rezultat je intiman prostor gdje se lako prelazi iz strogo poslovnog u prijateljsko ozračje, a svaki vaš uspjeh iskreno slavimo.

Zbog više od 25 godina iskustva u struci te odličnim poznavanjem proizvodnih procesa izgradili smo produkcijsku mrežu bliskih suradnika u različitim kategorijama, među kojima su ponajbolje offset i digitalne tiskare, visokoprofesionalni fotografi i snimatelji, lektori, prevoditelji i sl. stoga smo u mogućnosti odgovoriti i organizacijom složenijih zadatka te isporučiti gotovi proizvod.